Home » Sierbestrating in uw tuin in Goor
Modern of klassiek tuinontwerp
Vrijblijvende afspraak maken
Voor particulieren en bedrijven

Met sierbestrating zorgt u voor een prachtige en mooi afgewerkte tuin bij uw pand in Goor. Voornamelijk in moderne, strakke tuinen is deze vorm van bestrating erg populair en een echte eyecatcher. U heeft de keuze uit verschillende soorten bestrating en kunt zo uw tuin op maat laten maken. Mensink Hoveniers uit Ambt Delden helpt u graag met het ontwerp, de aanleg en het onderhoud ervan!

MensinkHoveniersHengelo
Benieuwd naar de mogelijheden?
Neem nu contact op

De voordelen van sierbestrating voor uw tuin in Goor

Een groot voordeel van sierbestrating is dat het uw tuin in Goor onderhoudsvriendelijk maakt. Bestrating is makkelijk schoon te houden, waardoor u het hele jaar door geniet van uw tuin. Ook geeft bestrating uw tuin een strakke en nette uitstraling. U kunt er zelf voor kiezen om slechts een gedeelte van uw tuin te bestraten in combinatie met beplanting, maar het is ook mogelijk om uw gehele tuin in Goor te voorzien van prachtige sierbestrating. Wat uw wensen ook zijn, onze tuinman nabij Goor zorgt voor het ontwerp en de aanleg van uw droomtuin.

Hoveniersbedrijftwenteg_gardenerhofvantwente

Maak een afspraak en informeer naar de mogelijkheden

Mensink Hoveniers is dé hovenier in regio Goor die zorgt voor een tuin op maat. We leggen zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen aan. Vanuit Ambt Delden komen we graag bij u langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden door te nemen. Maak hiervoor een afspraak via 074 205 1195 of info@mensinkhoveniers.nl.


Bel ons voor een vrijblijvend tuinadvies

(+31) 74 – 205 1195
info@mensinkhoveniers.nl
Of stuur een WhatsApp-bericht

Volg ons