Home » Vakkundige tuinman voor uw tuin in Hengelo

Met een tuinman van Mensink Hoveniers weet u zeker dat uw tuin in Hengelo er altijd mooi bij ligt. Vanuit ons bedrijf in Ambt Delden hebben we al vele tuinen ontworpen, aangelegd en onderhouden. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Bij bedrijfspanden kan een mooie bedrijfstuin immers ook niet ontbreken. We luisteren naar uw wensen en realiseren uw droomtuin.

Benieuwd naar de mogelijheden ?
Neem nu contact op

De verschillende werkzaamheden van onze tuinman voor uw tuin in Hengelo

Door de kennis en veelzijdigheid van ons hoveniersbedrijf nabij Hengelo kunnen we verschillende soorten tuinen aanleggen. Van landelijke en klassieke tuinen tot moderne en wellness tuinen; wij verzorgen het graag voor u. Wilt u mooie sierbestrating laten aanleggen, bijvoorbeeld op uw terras? Of wilt u juist een tuin met veel groen en beplanting? Het is allemaal mogelijk! Ook schakelt u onze tuinman nabij Hengelo in voor grondwerk, het aanleggen van (zwem)vijvers, zwembaden, plunge pools, overkappingen, vlonderterras en tuinverlichting. Hierbij maakt het niet uit of het om een voortuin, achtertuin, terras of balkon gaat; wij deinzen nergens voor terug.

MensinkHoveniersHengelo Hoveniersbedrijftwenteg_gardenerhofvantwente

Maak een afspraak met onze tuinman

Maak een afspraak via 074 205 1195 of info@mensinkhoveniers.nl en onze tuinman uit Ambt Delden komt graag bij u langs in Hengelo. Tijdens deze afspraak worden de mogelijkheden voor uw tuin doorgenomen en bespreken we uw wensen. Ook voorzien we u graag van advies op maat.