Home ยป VvE Tuinen

Goed en vakkundig tuinonderhoud is nodig om uw VvE-tuin in regio Hengelo en Hof van Twente in topconditie te houden. Bij Mensink Hoveniers uit Ambt Delden voeren we graag het nodige onderhoud voor u uit. Denk bijvoorbeeld aan het snoeien van planten en bomen, grasmaaien, gras en beplanting bemesten, uw vijver onderhouden, het onkruidvrij maken van uw bestrating en terras en nog veel meer.

Besteed het tuinonderhoud bij uw pand in Hengelo uit aan onze hoveniers

Een tuin is een fijne plek om even tot rust te komen en te genieten samen met vrienden en familie. Het is dan wel belangrijk dat de tuin er mooi en netjes bij ligt. Heeft u zelf weinig tijd of zin om uw tuin regelmatig te onderhouden? Dan doen onze ervaren en vakkundige hoveniers dit graag voor u. Of het nu om een particuliere tuin of bedrijfstuin gaat in regio Hengelo; ons hoveniersbedrijf staat voor u klaar met tuinonderhoud op maat!

Maak een afspraak voor onderhoud op maat

Mensink Hoveniers uit Ambt Delden staat garant voor het vakkundig onderhouden van uw tuin. Als u verzekerd wilt zijn van een mooie en goed onderhouden tuin, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden rondom tuinonderhoud in Hengelo met u te bespreken. Neem hiervoor contact met ons op via 074 205 1195 of info@mensinkhoveniers.nl en maak een afspraak.


Bel ons voor een vrijblijvend tuinadvies

(+31) 74 – 205 1195
info@mensinkhoveniers.nl
Of stuur een WhatsApp-bericht

Volg ons