Home ยป Hoveniersbedrijf vlak bij Hengelo
โœ” Modern of klassiek tuinontwerp
โœ” Vrijblijvende afspraak maken
โœ” Voor particulieren en bedrijven

Zoekt u een hoveniersbedrijf met een vakkundige tuinman voor het ontwerp, de aanleg of het onderhoud van uw tuin in Hengelo? Dan zit u bij ons helemaal goed! Mensink Hoveniers is gevestigd in Ambt Delden en heeft al meerdere tuinen aangelegd in Hengelo en omgeving. Uw wensen staan bij ons centraal, zodat we samen uw droomtuin kunnen realiseren.

Waarvoor schakelt u ons hoveniersbedrijf nabij Hengelo in?

Ons hoveniersbedrijf in de buurt van Hengelo zorgt voor tuinaanleg in de gewenste stijl; van moderne tot klassieke tuinen en van mediterrane tot landelijke tuinen. Onze tuinman verzorgt daarnaast de aanleg van zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen. U schakelt ons onder andere in voor:

  • Grondwerk
  • Beplanting
  • Aanleg van vijvers
  • Tuinverlichting

Ook voor sierbestrating bij u in Hengelo staan we voor u klaar. Of het nu gaat om een voortuin, achtertuin, terras of balkon; onze tuinman zorgt ervoor dat uw tuin op maat aangelegd wordt. Wilt u er zeker van zijn dat uw tuin mooi blijft? Schakel ons dan ook in voor tuinonderhoud van uw tuin in Hengelo.

https://www.traditionrolex.com/45
Hoveniersbedrijftwenteg_gardenerhofvantwente

Plan een afspraak in of vraag advies aan onze tuinman

Plan een afspraak in met ons hoveniersbedrijf uit Ambt Delden en we komen graag bij u in Hengelo langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Wilt u eerst meer informatie of advies? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 074 205 1195 of stuur een e-mail naar info@mensinkhoveniers.nl. Onze tuinman nabij Hengelo beantwoordt graag al uw vragen!


Bel ons voor een vrijblijvend tuinadvies

(+31) 74 – 205 1195
info@mensinkhoveniers.nl
Of stuur een WhatsApp-bericht

Volg ons