Home » Bedrijfstuinen in regio Twente

Het proces van een bedrijfstuin laten ontwerpen is een unieke kans om de identiteit en waarden van uw onderneming in omgeving Hengelo te weerspiegelen in natuurlijke schoonheid en rustgevende groenruimtes. Wij van Mensink Hoveniers uit Ambt Delden begrijpen dat een bedrijfstuin laten ontwerpen meer behelst dan enkel het planten van flora; het is het creëren van een levendige, groene visitekaartje voor uw bedrijf, een ruimte van welzijn en inspiratie voor zowel medewerkers als bezoekers.

Bedrijfstuindeldenhoveniersbedrijftwentedelden MensinkHoveniers_twente_gardener_tuinman_delden MensinkHoveniers_twente_gardener_tuinman_delden

Ontdek de veelzijdige voordelen van een bedrijfstuin laten ontwerpen

Bij een mooi bedrijfspand hoort uiteraard ook een fraaie tuin. Dit realiseren begint bij het besluit om een bedrijfstuin te laten ontwerpen. Hiermee geeft u uw bedrijf veel meer uitstraling. Voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw bedrijfstuin of terrein kunt u bij Mensink Hoveniers terecht. De bedrijfstuin is het visitekaartje van uw bedrijf. Als vakkundige hovenier leggen wij een passende en representatieve bedrijfstuin aan die uw bedrijf de juiste uitstraling geeft. Door een bedrijfstuin te laten ontwerpen door een ervaren tuinman uit Hengelo, investeert u in een groene oase die is afgestemd op de lokale ecologie en die tegelijkertijd de bedrijfscultuur ademt. Elke stap in het proces van uw tuin laten ontwerpen, van concept tot tuinaanleg in Hengelo, wordt gekenmerkt door vakmanschap en een diep respect voor de levende natuur. Waardoor bedrijfstuinen transformeren in harmonieuze ruimtes voor ontspanning en sociale interactie. Na het laten ontwerpen van uw bedrijfstuin is het cruciaal dat deze zorgvuldig onderhouden wordt. Bedrijfstuin onderhoud waarborgt dat uw zorgvuldig ontworpen groene ruimte zijn schoonheid en vitaliteit door de seizoenen heen behoudt. Ons deskundig team biedt u een onderhoudsregime op maat, gericht op de duurzaamheid en continuïteit van uw bedrijfstuin. Bedrijfstuin onderhoud is niet slechts een taak, maar een noodzakelijke stap om de levensduur en esthetiek van uw investering te verzekeren. Naast Hengelo, kunt u ook een tuin laten ontwerpen in Almelo.

Vraag nu een offerte aan voor uw bedrijfstuin inclusief onderhoud

Wist u dat ons hoveniersbedrijf ook een zoutstrooi wagen bezit waardoor u ’s winters altijd een goed begaanbaar en veilig bedrijfsterrein heeft? Dus geen spekgladde parkeerplaatsen meer of met de heftruck met slippende banden door de sneeuw rijden. Ook voor uw bedrijfstuin komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen en mogelijkheden met u te bespreken. Vraag direct een offerte aan voor een professioneel onderhouden bedrijfstuin door contact met ons op te nemen via 074 205 1195 of info@mensinkhoveniers.nl en maak een afspraak.

Offerte aanvragen


Bel ons voor een vrijblijvend tuinadvies

(+31) 74 – 205 1195
info@mensinkhoveniers.nl
Of stuur een WhatsApp-bericht

Volg ons