Home » Hoveniersbedrijf in regio Almelo
Modern of klassiek tuinontwerp
Vrijblijvende afspraak maken
Voor particulieren en bedrijven

Mensink Hoveniers is hét hoveniersbedrijf in regio Almelo. Al vele particulieren en bedrijven gingen u voor en hebben door ons een prachtige tuin laten aanleggen. Zowel voor het ontwerp als de aanleg van klassieke, moderne, mediterrane of landelijke tuinen kunt u bij ons terecht. Zelfs de aanleg van een voortuin of balkon gaan we niet uit de weg.

MensinkHoveniersHengelo
Benieuwd naar de mogelijheden?
Neem nu contact op

Kies voor tuinaanleg of tuinonderhoud bij ons hoveniersbedrijf nabij Almelo

Met onze jarenlange ervaring en expertise realiseren we voor u een tuin op maat. Bent u recent verhuisd en heeft u nog geen tijd gehad om naar uw tuin om te kijken? Wilt u een volledig nieuwe tuin laten aanleggen of slechts het nodige tuinonderhoud bij u in Almelo laten uitvoeren? In beide gevallen staan we voor u klaar! Van sierbestrating tot het aanleggen van vijvers en van het snoeien van bomen en planten tot het bemesten ervan; op ons hoveniersbedrijf uit Ambt Delden kunt u rekenen voor uw tuin in Almelo!

Hoveniersbedrijftwenteg_gardenerhofvantwente

Informeer naar de mogelijkheden voor uw tuin

Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Bel ons op 074 205 1195, stuur een e-mail naar info@mensinkhoveniers.nl of vul het contactformulier in. Indien gewenst, sturen we vanuit ons hoveniersbedrijf in Ambt Delden een tuinman bij u in Almelo langs om uw tuin te bekijken en uw wensen te bespreken.

https://www.traditionrolex.com/46

Bel ons voor een vrijblijvend tuinadvies

(+31) 74 – 205 1195
info@mensinkhoveniers.nl
Of stuur een WhatsApp-bericht

Volg ons