Home » Hoveniersbedrijf in regio Almelo

✔ Modern of klassiek tuinontwerp

✔ Vrijblijvende afspraak maken

✔ Voor particulieren en bedrijven

Mensink Hoveniers is hét hoveniersbedrijf in regio Almelo. Al vele particulieren en bedrijven gingen u voor en hebben door ons een prachtige tuin laten aanleggen. Zowel voor het ontwerp als de aanleg van klassieke, moderne, mediterrane of landelijke tuinen kunt u bij ons terecht. Zelfs de aanleg van een voortuin of balkon gaan we niet uit de weg.

Benieuwd naar de mogelijheden ?
Neem nu contact op

Kies voor tuinaanleg of tuinonderhoud bij ons hoveniersbedrijf nabij Almelo

Met onze jarenlange ervaring en expertise realiseren we voor u een tuin op maat. Bent u recent verhuisd en heeft u nog geen tijd gehad om naar uw tuin om te kijken? Wilt u een volledig nieuwe tuin laten aanleggen of slechts het nodige tuinonderhoud bij u in Almelo laten uitvoeren? In beide gevallen staan we voor u klaar! Van sierbestrating tot het aanleggen van vijvers en van het snoeien van bomen en planten tot het bemesten ervan; op ons hoveniersbedrijf uit Ambt Delden kunt u rekenen voor uw tuin in Almelo!

MensinkHoveniersHengelo Hoveniersbedrijftwenteg_gardenerhofvantwente

Informeer naar de mogelijkheden voor uw tuin

Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Bel ons op 074 205 1195, stuur een e-mail naar info@mensinkhoveniers.nl of vul het contactformulier in. Indien gewenst, sturen we vanuit ons hoveniersbedrijf in Ambt Delden een tuinman bij u in Almelo langs om uw tuin te bekijken en uw wensen te bespreken.