Home » Tuinman in regio Almelo
Modern of klassiek tuinontwerp
Vrijblijvende afspraak maken
Voor particulieren en bedrijven

Bent u op zoek naar een ervaren tuinman in regio Almelo? Dan zit u bij Mensink Hoveniers helemaal goed! Wij zijn gevestigd in Ambt Delden, maar bedienen een groot afzetgebied in de regio. We hebben meerdere hoveniers in dienst die graag bij u langskomen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden door te nemen. Samen realiseren we zo uw droomtuin.

MensinkHoveniersHengelo
Benieuwd naar de mogelijheden?
Neem nu contact op

Schakel onze tuinman nabij Almelo in voor ontwerp, aanleg en onderhoud

Ons hoveniersbedrijf nabij Almelo schakelt u in voor verschillende diensten. Van het ontwerp tot de aanleg van uw tuin en van tuinrenovatie tot tuinonderhoud; wij staan voor u klaar! Onze tuinman nabij Almelo vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld mooie sierbestrating laten aanleggen en een moderne tuin creëren? Of gaat u juist voor een klassieke of landelijke tuin met veel beplanting? Het is bij ons allemaal mogelijk! We zijn werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven. Een bedrijfstuin is immers het visitekaartje van uw bedrijf en daarom is het belangrijk dat ook deze er mooi blij ligt.

Hoveniersbedrijftwenteg_gardenerhofvantwente

Maak een afspraak met onze tuinman

Wilt u een afspraak maken met onze tuinman uit Ambt Delden voor uw tuin in Almelo? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons door te bellen naar 074 205 1195, een e-mail te sturen naar info@mensinkhoveniers.nl of het contactformulier in te vullen.


Bel ons voor een vrijblijvend tuinadvies

(+31) 74 – 205 1195
info@mensinkhoveniers.nl
Of stuur een WhatsApp-bericht

Volg ons