Home » Sierbestrating voor uw tuin in Almelo

✔ Modern of klassiek tuinontwerp

✔ Vrijblijvende afspraak maken

✔ Voor particulieren en bedrijven

Wilt u sierbestrating laten aanleggen bij uw tuin in Almelo? Dan schakelt u het best een ervaren en vakkundige hovenier in, zoals Mensink Hoveniers in Ambt Delden! Wij komen graag bij u in Almelo langs om uw droomtuin aan te leggen, inclusief sierbestrating op maat. Bespreek uw wensen en wij gaan voor u aan de slag.

Benieuwd naar de mogelijheden ?

Prachtige, onderhoudsvriendelijke sierbestrating voor uw moderne tuin in Almelo

Sierbestrating is niet meer weg te denken uit de meeste tuinen in Nederland. Dat is niet voor niets, want het zorgt voor een strakke, nette uitstraling en past perfect bij een moderne tuin. U heeft de keuze uit verschillende soorten bestrating en kunt zo uw droomtuin realiseren. Daarnaast is bestrating onderhoudsvriendelijk en ziet uw tuin er dus altijd netjes uit. Kiest u ook voor gemak, comfort en een strakke, mooie afwerking? Dan mag sierbestrating niet ontbreken in uw tuin in Almelo. Ons hoveniersbedrijf nabij Almelo komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

MensinkHoveniersHengelo
Hoveniersbedrijftwenteg_gardenerhofvantwente

Neem contact met ons op

Bespreek uw wensen met onze tuinman uit Ambt Delden voor sierbestrating bij uw tuin in Almelo. Neem hiervoor contact met ons op via 074 205 1195 of info@mensinkhoveniers.nl. Wilt u na de aanleg van bestrating er zeker van zijn dat uw tuin mooi blijft? Schakel ons dan ook in voor tuinonderhoud bij u in Almelo.