Home » Tuinonderhoud in Almelo
Modern of klassiek tuinontwerp
Vrijblijvende afspraak maken
Voor particulieren en bedrijven

Om uw tuin in topconditie te houden, is vakkundig tuinonderhoud essentieel voor uw tuin in Almelo. Schakel hiervoor Mensink Hoveniers uit Ambt Delden in. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er weer zo goed als nieuw uit komt te zien en u het gehele jaar door van uw tuin kunt genieten.

MensinkHoveniersHengelo
Benieuwd naar de mogelijheden?
Neem nu contact op

Wat kunt u verwachten van tuinonderhoud bij uw tuin in Almelo?

Wanneer er een tuinman bij u in Almelo langskomt voor tuinonderhoud, pakken we uw gehele tuin aan. Zo maaien we het gras, snoeien we uw planten en bomen en bemesten we het gras en de beplanting om alles weer goed te laten groeien. Indien nodig zorgen we ook dat uw terras en sierbestrating onkruidvrij wordt gemaakt en onderhouden we uw vijver. Door onze jarenlange ervaring en brede kennis weten we wat ervoor nodig is om uw tuin goed te onderhouden en voorzien we u graag van passend advies.

Hoveniersbedrijftwenteg_gardenerhofvantwente

Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie

Wilt u meer informatie over tuinonderhoud bij uw pand in Almelo? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze specialisten in Ambt Delden. U bereikt ons door te bellen naar 074 205 1195 of een e-mail te sturen naar info@mensinkhoveniers.nl.


Bel ons voor een vrijblijvend tuinadvies

(+31) 74 – 205 1195
info@mensinkhoveniers.nl
Of stuur een WhatsApp-bericht

Volg ons