Home » Sierbestrating voor uw tuin in Hengelo

✔ Modern of klassiek tuinontwerp

✔ Vrijblijvende afspraak maken

✔ Voor particulieren en bedrijven

Wanneer u sierbestrating laat aanleggen in uw tuin in Hengelo profiteert u van verschillende voordelen. Zo is bestrating onderhoudsvriendelijk, zorgt het voor een strakke, moderne uitstraling en heeft u verschillende keuzemogelijkheden. Bij Mensink Hoveniers in Ambt Delden helpen we u graag met het kiezen en aanleggen van de juiste bestrating voor uw droomtuin.

Benieuwd naar de mogelijheden ?
Neem nu contact op

Diverse mogelijkheden bij de aanleg van sierbestrating in uw tuin in Hengelo

Kiest u voor sierbestrating met een patroon of juist effen? Wilt u een opvallende kleur of geeft u de voorkeur aan neutrale kleuren? Wilt u één soort bestrating of juist verschillende soorten combineren? Het is allemaal mogelijk bij ons hoveniersbedrijf nabij Hengelo! U kunt de bestrating in uw tuin volledig op maat laten ontwerpen en aanleggen. Zo weet u zeker dat de sierbestrating past bij de rest van uw tuin in Hengelo en aansluit op uw wensen. Wilt u na de aanleg van de bestrating ervoor zorgen dat uw tuin altijd netjes blijft? Schakel ons dan ook in voor tuinonderhoud bij u in Hengelo.

MensinkHoveniersHengelo Hoveniersbedrijftwenteg_gardenerhofvantwente

Neem voor vragen en advies contact met ons op

Wanneer u Mensink Hoveniers uit Ambt Delden inschakelt, komt er een tuinman bij u in Hengelo langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden door te nemen. Heeft u vragen of wilt u advies? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel ons op 074 205 1195, stuur een e-mail naar info@mensinkhoveniers.nl of vul het contactformulier in.