Home » Sierbestrating voor uw tuin in Hengelo
Modern of klassiek tuinontwerp
Vrijblijvende afspraak maken
Voor particulieren en bedrijven

Wanneer u sierbestrating laat aanleggen in uw tuin in Hengelo profiteert u van verschillende voordelen. Zo is bestrating onderhoudsvriendelijk, zorgt het voor een strakke, moderne uitstraling en heeft u verschillende keuzemogelijkheden. Bij Mensink Hoveniers uit Ambt Delden helpen we u graag met het kiezen en aanleggen van de juiste bestrating voor uw droomtuin.

MensinkHoveniersHengelo
Benieuwd naar de mogelijheden?
Neem nu contact op

Diverse mogelijkheden bij de aanleg van sierbestrating in uw tuin in Hengelo

Kiest u voor sierbestrating met een patroon of juist effen? Wilt u een opvallende kleur of geeft u de voorkeur aan neutrale kleuren? Wilt u één soort bestrating of juist verschillende soorten combineren? Het is allemaal mogelijk bij ons hoveniersbedrijf nabij Hengelo! U kunt de bestrating in uw tuin volledig op maat laten ontwerpen en aanleggen. Zo weet u zeker dat de sierbestrating past bij de rest van uw tuin in Hengelo en aansluit op uw wensen. Wilt u na de aanleg van de bestrating ervoor zorgen dat uw tuin altijd netjes blijft? Schakel ons dan ook in voor tuinonderhoud bij u in Hengelo.

Hoveniersbedrijftwenteg_gardenerhofvantwente

Neem voor vragen en advies contact met ons op

Wanneer u Mensink Hoveniers uit Ambt Delden inschakelt, komen wij bij u in Hengelo langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden door te nemen. Heeft u vragen of wilt u advies? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel ons op 074 205 1195, stuur een e-mail naar info@mensinkhoveniers.nl of vul het contactformulier in.


Bel ons voor een vrijblijvend tuinadvies

(+31) 74 – 205 1195
info@mensinkhoveniers.nl
Of stuur een WhatsApp-bericht

Volg ons