Home » Sierbestrating laten aanleggen in Delden

✔ Modern of klassiek tuinontwerp

✔ Vrijblijvende afspraak maken

✔ Voor particulieren en bedrijven

Voor het laten aanleggen van sierbestrating moet u bij Mensink Hoveniers in Ambt Delden zijn. We leggen bestrating op maat aan en zorgen ervoor dat uw tuin de uitstraling krijgt die u wenst. Of u nu van een klassieke, moderne, landelijke of mediterrane tuin houdt; bij ons zit u goed!

Benieuwd naar de mogelijheden ?
Neem nu contact op

Sierbestrating in uw tuin in Delden is een echte eyecatcher

Wanneer u voor sierbestrating kiest in uw tuin in regio Delden kiest u voor een echte eyecatcher. Deze vorm van bestrating is in verschillende kleuren, patronen, maten en legverbanden verkrijgbaar. Ook kunt u verschillende soorten sierbestrating met elkaar combineren om een unieke uitstraling te creëren. De bestrating is geschikt voor alle onderdelen van uw tuin. U kunt er daarom voor kiezen om een groot deel van uw tuin te laten bestraten door onze hovenier in Delden of slechts een klein deel, in combinatie met bijvoorbeeld beplanting.

MensinkHoveniersHengelo MensinkHoveniers_twente_gardener_tuinman_Hovenier_delden

Bespreek uw wensen voor uw droomtuin

Bespreek uw wensen rondom sierbestrating met onze hoveniers in Ambt Delden. Wij helpen u uw droomtuin te realiseren en regelen indien gewenst de volledige tuinaanleg. Neem contact met ons op door te bellen naar 074 205 1195 of stuur een e-mail naar info@mensinkhoveniers.nl. We plannen graag direct een afspraak met u in om bij u langs te komen en de mogelijkheden te bespreken.