Home » Tuin laten aanleggen in regio Enschede

Uw tuin aanleggen in regio Enschede laat u doen door dé specialisten in tuinaanleg: Mensink Hoveniers uit Ambt Delden. Of het nu gaat om grondwerk, beplanting, vijvers, sierbestrating of tuinverlichting; bij ons zit u goed! Zowel in voor- en achtertuinen als op balkons en terrassen gaan we graag voor u aan de slag.

Wat voor soort tuin wilt u laten aanleggen bij uw pand in Enschede? Maak een afspraak en bespreek uw wensen.


Neem nu contact op


Voor het aanleggen van uw tuin in regio Enschede komen onze specialisten uit Ambt Delden graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden met u te bespreken. Maak hiervoor telefonisch een afspraak via 074 205 1195. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@mensinkhoveniers.nl of het contactformulier invullen. We horen graag van u!

Als hovenier in Ambt Delden leggen we allerlei soorten tuinen aan in de regio Twente. Denk hierbij aan klassieke tuinen, moderne tuinen, mediterrane tuinen, kindvriendelijke tuinen en landelijke tuinen. Op basis van uw wensen verzorgen we het ontwerp van uw droomtuin. Houdt u van sierbestrating of wilt u juist een groene tuin met veel gras en beplanting? We nemen het allemaal mee in het ontwerp. Bent u akkoord? Dan gaan we graag voor u aan de slag met het aanleggen van uw tuin in regio Enschede. Wilt u er zeker van zijn dat uw tuin ook na de aanleg altijd mooi blijft? Schakel ons dan ook in voor tuinonderhoud bij u in Enschede.


Bel ons voor een vrijblijvend tuinadvies

(+31) 74 – 205 1195
info@mensinkhoveniers.nl
Of stuur een WhatsApp-bericht

Volg ons