Home » Tuinonderhoud in regio Enschede

✔ Modern of klassiek tuinontwerp

✔ Vrijblijvende afspraak maken

✔ Voor particulieren en bedrijven

Tuinonderhoud is essentieel wanneer u uw tuin in Enschede in topconditie wilt houden. Bij Mensink Hoveniers in Ambt Delden begrijpen we dat u niet altijd tijd en zin heeft om dit zelf te doen. Daarom doen wij dit graag voor u! Onze ervaren tuinspecialisten zorgen voor goed en vakkundig onderhoud en pakken uw gehele tuin aan, uiteraard afgestemd op uw wensen.

Benieuwd naar de mogelijheden ?
Neem nu contact op

Vakkundig tuinonderhoud in uw bedrijfstuin in Enschede

Zowel particulieren als bedrijven in regio Enschede kunnen bij ons terecht voor tuinonderhoud. Een bedrijfstuin is immers het visitekaartje van uw bedrijf en dient er daarom altijd netjes bij te liggen. Wij zorgen voor een passende, representatieve tuin die past bij de uitstraling van uw bedrijf. Zo maken we de bestrating onkruidvrij, snoeien we de planten en bomen en maaien we het gras. Wilt u liever een volledig nieuwe tuin aanleggen bij uw pand in Enschede? Ook dan helpen we u graag verder!

Bedrijfstuindeldenhoveniersbedrijftwentedelden MensinkHoveniers_twente_gardener_tuinman_delden

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen met tuinonderhoud in Enschede? Neem dan contact op met ons hoveniersbedrijf in Ambt Delden en informeer naar de mogelijkheden. Bel ons op 074 205 1195, stuur een e-mail naar info@mensinkhoveniers.nl of vul het contactformulier in.