Home » Hovenier nabij Goor
Modern of klassiek tuinontwerp
Vrijblijvende afspraak maken
Voor particulieren en bedrijven

Zoekt u een ervaren hovenier in de buurt van Goor? Is uw tuin aan vernieuwing toe of wilt u beplanting of sierbestrating laten aanleggen? Schakel dan Mensink Hoveniers in! Wij zijn gevestigd in Ambt Delden en hebben al vele nieuwe tuinen in de regio aangelegd. Ook voor tuinonderhoud en tuinontwerp schakelt u ons in. Tevens voorzien de specialisten van ons hoveniersbedrijf nabij Goor u van gedegen advies, om zo uw droomtuin te realiseren.

MensinkHoveniersHengelo
Benieuwd naar de mogelijheden?
Neem nu contact op

Laat een moderne of klassieke tuin aanleggen door onze hovenier nabij Goor

Wat voor soort tuin de hovenier van ons hoveniersbedrijf vlak bij Goor voor u aanlegt, is afhankelijk van uw wensen. Wilt u een moderne tuin? Dan raden we aan om sierbestrating, grind of kiezels in uw tuin te verwerken. Dit zorgt voor een strak ontwerp en houdt het tuinonderhoud minimaal. Combineer dit met een tijdloze inrichting met voornamelijk witte, grijze en donkere tinten en uw tuin krijgt een luxueuze, strakke uitstraling. Wanneer u een liever een klassieke tuin wilt laten aanleggen door een hovenier van ons hoveniersbedrijf nabij Goor, adviseren we om veel groen en beplanting in de tuin te verwerken. Denk hierbij aan buxushagen en mooie rozenperken.

Hoveniersbedrijftwenteg_gardenerhofvantwente

Ontdek de mogelijkheden van tuinaanleg voor uw tuin

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf nabij Goor. Bent u benieuwd wat we voor uw tuin kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 074 205 1195 of info@mensinkhoveniers.nl of vul ons contactformulier in. Indien gewenst plannen we direct een afspraak met u in. Er komt dan een tuinman bij u in Goor langs van ons hoveniersbedrijf in Ambt Delden om uw tuin te bekijken en uw wensen te bespreken.