Home » Ervaren tuinman in regio Goor
Modern of klassiek tuinontwerp
Vrijblijvende afspraak maken
Voor particulieren en bedrijven

Zoekt u een tuinman in regio Goor voor het ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin? Of wilt u uw huidige tuin juist laten onderhouden? Bij Mensink Hoveniers uit Ambt Delden zit u goed! Wij hebben ervaren en vakkundige hoveniers in dienst die al veel tuinen in de regio hebben aangelegd of opgeknapt. We komen ook graag bij u langs!

MensinkHoveniersHengelo
Benieuwd naar de mogelijheden?
Neem nu contact op

Vakkundig onderhoud door onze tuinman nabij Goor

Om uw tuin mooi te houden, is het belangrijk dat deze regelmatig onderhouden wordt. Bij Mensink Hoveniers uit Ambt Delden helpen we u hier graag bij. Van het snoeien van planten en bomen tot het onderhouden van uw vijver; wij klaren de klus voor u. Ook maaien we het gras, bemesten we het gras en de beplanting en zorgen we dat uw sierbestrating en terras onkruidvrij wordt. Onze tuinman zorgt ervoor dat uw tuin in Goor weer in topconditie is; of dit nu een particuliere tuin of bedrijfstuin is.

Hoveniersbedrijftwenteg_gardenerhofvantwente

Vraag advies aan onze hoveniers

Als hovenier nabij Goor voorzien we u graag van deskundig advies; of dit nu gaat om het ontwerpen en aanleggen of juist het onderhouden van uw tuin. Neem daarom contact met ons op door te bellen naar 074 205 1195 of een e-mail te sturen naar info@mensinkhoveniers.nl en bespreek uw wensen met onze tuinman vlak bij Goor.


Bel ons voor een vrijblijvend tuinadvies

(+31) 74 – 205 1195
info@mensinkhoveniers.nl
Of stuur een WhatsApp-bericht

Volg ons