Home » Ervaren tuinman in regio Borne
Modern of klassiek tuinontwerp
Vrijblijvende afspraak maken
Voor particulieren en bedrijven

Onze tuinman in de buurt van Borne schakelt u in voor het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van uw tuin. Met onze jarenlange ervaring en kennis is Mensink Hoveniers uit Ambt Delden dé hovenier in de regio. We hebben al vele succesvolle projecten opgeleverd en helpen ook u graag uw droomtuin te realiseren. Weet u nog niet goed hoe uw tuin eruit komt te zien? Wij voorzien u graag van passend advies en denken met u mee.

Mensink Hoveniers

Wat voor soort tuin wilt u door onze tuinman nabij Borne laten aanleggen?

Ons hoveniersbedrijf in regio Borne legt allerlei soorten tuinen aan. Uiteraard stemmen we het ontwerp af op uw wensen. De soorten tuinen die we aanleggen zijn onder andere:

  • Klassieke tuinen
  • Moderne tuinen
  • Mediterrane tuinen
  • Landelijke tuinen

Tijdens de aanleg van uw tuin zijn er verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan grondwerk, beplanting, vijvers, sierbestrating en tuinverlichting. Of het nu om een voor- of achtertuin, balkon of terras gaat; onze tuinman gaat graag voor u aan de slag in Borne!

Informeer naar de mogelijkheden bij onze tuinman

Bespreek uw wensen telefonisch of via e-mail en informeer naar de mogelijkheden. U bereikt ons via 074 205 1195 en info@mensinkhoveniers.nl. Indien gewenst, plannen we direct een afspraak met u in. Onze tuinman uit Ambt Delden komt dan bij u langs in Borne om uw wensen door te nemen en u te voorzien van deskundig advies.


Bel ons voor een vrijblijvend tuinadvies

(+31) 74 – 205 1195
info@mensinkhoveniers.nl
Of stuur een WhatsApp-bericht

Volg ons