Home » Sierbestrating in uw tuin in Borne

✔ Modern of klassiek tuinontwerp

✔ Vrijblijvende afspraak maken

✔ Voor particulieren en bedrijven

Kiest u voor sierbestrating in uw tuin in Borne, dan heeft u de keuze uit verschillende soorten bestrating. De kleur, vorm, het patroon; het zijn allemaal keuzes die u dient te maken. Mensink Hoveniers uit Ambt Delden helpt u hier graag mee. Op basis van uw wensen kijken we welke bestrating het meest geschikt is voor uw tuin en leggen onze ervaren hoveniers de bestrating ook nog eens voor u aan.

Benieuwd naar de mogelijheden ?
Neem nu contact op

Verschillende soorten sierbestrating voor uw tuin in Borne

Sierbestrating voor uw tuin in Borne is in verschillende stijlen, kleuren en formaten beschikbaar. Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden op het gebied van legverbanden en kunt u verschillende soorten bestrating met elkaar combineren. Door de vele mogelijkheden vindt u altijd wel bestrating die past bij uw tuin en aansluit op uw wensen. Een ander voordeel is dat sierbestrating geschikt is voor alle gedeeltes van uw tuin in Borne. Daarnaast is er minder tuinonderhoud vereist en krijgt uw tuin een strakke, mooi afgewerkte uitstraling.

MensinkHoveniersHengelo Hoveniersbedrijftwenteg_gardenerhofvantwente

Bespreek uw wensen voor de bestrating van uw tuin

Wilt u ook de voordelen van sierbestrating ervaren? Neem dan contact op met ons hoveniersbedrijf nabij Borne en bespreek uw wensen. Bel ons op 074 205 1195, stuur een e-mail naar info@mensinkhoveniers.nl of vul het contactformulier in. We plannen graag een afspraak met u in, zodat onze tuinman bij u in Borne langs kan komen om de mogelijkheden door te nemen.