Home » Hoveniersbedrijf in de buurt van Borne

Een ervaren hoveniersbedrijf in regio Borne; dat is Mensink Hoveniers! Vanuit Ambt Delden bedienen wij een groot afzetgebied in de regio. Bij zowel particulieren als bedrijven zorgen we ervoor dat de tuin er altijd netjes uitziet. Of dit nu gaat om het ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin of het regelmatig onderhouden van een bestaande tuin; bij ons rekent u altijd op hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service.

Benieuwd naar de mogelijheden?
Neem nu contact op
MensinkHoveniersHengelo

Vakkundig tuinonderhoud van ons hoveniersbedrijf nabij Borne

Wanneer u ons hoveniersbedrijf uit Ambt Delden inschakelt voor tuinonderhoud bij u in Borne, zorgen we ervoor dat uw tuin weer zo goed als nieuw wordt. Vooral wanneer u een tuin heeft met veel groen en beplanting, is vakkundig onderhoud essentieel. Zo snoeien we uw planten en bomen, maaien we het gras en bemesten we het gras en de beplanting. Ook voor het onderhouden van uw vijver en het onkruidvrij maken van uw terras en sierbestrating in Borne rekent u op ons!

Hoveniersbedrijftwenteg_gardenerhofvantwente

Plan een afspraak in voor het realiseren van uw droomtuin

Schakel een tuinman van ons hoveniersbedrijf vlak bij Borne in en profiteer van een prachtige tuin, afgestemd op uw wensen. Neem contact met ons op door te bellen naar 074 205 1195 en we helpen u graag verder. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@mensinkhoveniers.nl of het contactformulier invullen. We nemen in dat geval zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Modern of klassiek tuinontwerp
Vrijblijvende afspraak maken
Voor particulieren en bedrijven

Bel ons voor een vrijblijvend tuinadvies

(+31) 74 – 205 1195
info@mensinkhoveniers.nl
Of stuur een WhatsApp-bericht

Volg ons