Home » Tuinonderhoud in Borne
Modern of klassiek tuinontwerp
Vrijblijvende afspraak maken
Voor particulieren en bedrijven

Mensink Hoveniers is dé specialist in tuinonderhoud in regio Borne. Vanuit Ambt Delden werken we in een groot afzetgebied en hebben we al vele tuinen voorzien van grondig onderhoud. Zowel particulieren als bedrijven helpen wij graag verder. Of het nu gaat om een moderne, landelijke of klassieke tuin, een voor- of achtertuin of een balkon; wij helpen u graag verder met vakkundig onderhoud!

MensinkHoveniersHengelo
Benieuwd naar de mogelijheden?
Neem nu contact op

Onze diensten bij tuinonderhoud van uw tuin in Borne

Vraagt u zich af wat tuinonderhoud van ons hoveniersbedrijf nabij Borne precies inhoudt? Wij zetten onze diensten graag voor u op een rijtje. Zo gaan we aan de slag met:

  • Grasmaaien
  • Vijveronderhoud
  • Het snoeien van planten en bomen
  • Het bemesten van gras en beplanting
  • Het onkruidvrij maken van uw terras en bestrating

Dit is een greep uit onze werkzaamheden. Op basis van uw wensen zorgen we ervoor dat uw tuin straks weer in topconditie is en komen we, indien gewenst, vaker bij u in Borne langs voor tuinonderhoud op maat. Zowel in particuliere tuinen als bedrijfstuinen gaan we aan de slag.

Hoveniersbedrijftwenteg_gardenerhofvantwente

Bespreek uw wensen met onze tuinman

Informeer naar de mogelijkheden voor tuinonderhoud in Borne. Bel hiervoor naar 074 205 1195, stuur een e-mail naar info@mensinkhoveniers.nl of vul ons contactformulier in. Onze tuinman uit Ambt Delden komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en uw wensen door te nemen. Op basis daarvan voorzien we u van deskundig advies.


Bel ons voor een vrijblijvend tuinadvies

(+31) 74 – 205 1195
info@mensinkhoveniers.nl
Of stuur een WhatsApp-bericht

Volg ons